Feb 16, 2012

Macaron Kisah Hati


Ceewaaaahhh.... Pinjam sat na Alyah tajuk lagu.. Ngeh ngeh ngeh.. Sonok ler Cip dapat parcel daripada Cikmin semalam.. Ate kate teman menang macaron kheennn.... Alhamdulillah.. dapat ler merasa semalam. Kan ke Cip ada masuk give away Cikmin Macaron. Boleh baca kat SINI entri yang Cip buat untuk give away itu... Dipendekkan cerita, Cip dapat lah tempat kedua dan hadiahnya tak lain dan tak bukan.. Macaron.. weehuuuu!!

Memula ingat nak buat seprais lah kat Cikmin. Macam biasa once dapat macaron nih, sesi tembak menembak akan berlaku dirumah dengan menggunakan segala props yang ada serta segala pengalaman, mata hati dan citarasa artistik yang ada dalam diri Cip ini (artistik ke?). So once huplod Cikmin pun serprais kite gune macs dih buat mcm² pose. Aleh² Cikmin sendiri request suh tembak² and huplod. Alameekkk... Pressure pulak sebab bukan pandai sangat pun. Ikut suka hati je. Bila tak dak expectation, tak ler terasa bebanan orang mengharap kat kite. .


Itu yang duk mencari-cari idea, tema dan props dalam rumah malam tadi bagi menjayakan sesi tembak menembak suka hati pagi nanti sebab lighting cantik sikit. Entah macam mana, dah alang² bukak nak merasa macaron tu, terusan aje prepare segala props. Aleh² macs dah buat mcm² pose. Hehehe... 


Anyhow, I did the best I could.
Cool eh?

3 comments:

bvlgarigirl @ Arianna said...

Cool !
Very creative.
Thanks for ur comment in my blog. :)

MsDila said...

cute nya..sayang nak makan la plak

Cik Cip Puding said...

Thanks Arianna.. Appreciate it a lot..

MsDila, kalau dah depan mate nih, terusan aje makan.. tak sayang sayang dah... ehehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...