Aug 17, 2011

Books - Calling Romeo

The latest book by Alexandra Potter. Cip masih lagi tak habis baca. Rasanya last month kot beli. Bukan sebab tak best tapi bertangguh-tangguh. Setiap kali nak masuk tido, Cip baca sikit. Adakalanya, mengantuk tak hengat. So tak sempat nak baca even the first line terus je tido.


The first book Alexandra Potter yang Cip suke dan terus hooked ialah Becareful of What You Wish For.. Enjoy betul baca buku tu.

Ada lagi tajuk tajuk lain selepas tu. Well, tidak sebest BWYWF nih. Cip rasa pada mereka yang suka membaca chick flicknovel, boleh try sendiri baca hasil tulisan Potter ni.:D


5 comments:

Nadia Harnisa said...

saya pun bc Alexandara Potter gak BCWYWF, Do you come here ofter & You are the one that i dont want. Sume cite die best. cam Cecelia Ahern sket.
BTW calling romeo best ke?

Cik Cip Puding said...

Tak habis baca lagi. So far mmg best. duk tersengih sengih baca.. Kamu patut try baca 'A Place Called Here' serious hat tu mmg lain dari yang lain.. -cip-

Nadia Harnisa said...

itu i dah bace dah.. citer pasal kemana barang2 yang hilang kan.. The best book from her for me is Love, Rosie / Where the rainbow ends.

Cik Cip Puding said...

Seriously?? I didnt know hat tu best.. dah beli tapi duk tersadai kat rak buku tu tah berapa lama.. ada la kot baca a few first page.. tehehehe... pas nih kite nak try baca pulak..

Nadia Harnisa said...

kite suke sbb care die delivered the story line different. bayangkan story nya based on passing notes in class, traditional mail, card, email, chatting.. n mmg sgt best for me la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...