Jun 28, 2012

Adorable Aurora

Cip baru je men'surf' ke blog baru kawan Cip ni since dia ada jual beg online. Wah dah jadi business women dah dia.. Good for her. 


Berkenan pulak hat ni

Ada juge niat di hati nak beli beg baru. Beg yang Cip pakai sekarang ni mcm berat je nak bawak ke hulur kehilir. Bukan ada duit pun. Nak beli beg baru supaya mudah nak bawak pampers n other baby stuff but still look elegant gitu. Ni Cip duk bawak barang barang baby pakai beg Anmum yang dapat free masa pi scan lapan bulan kat Klinik Singapore last time. BTW, mmg murah khot scan kat situ. 25hengget je. Siap dapat print out and free beg. Masa pi scan nam bulan, ape pun tak dapat. Sekali scan 35 ke 30 hengget tah..


Okay berbalik kepada blog Adorable Aurora ni.. Selain daripada beg, mereka juga ada menjual Korean style tops dan tak dilupa brooch bertatahkan mutiara daripada Sabah..

So kalau nak tengok what she have to offer, please do visit Adorable Aurora 

5 comments:

Eryn Azrini said...

Thanks for the highlight. hugs hugs..
love love

Cik Cip Puding said...

love you too tree foorr

Norfaizah Shafie said...

beg oren tu mmg adorable!

Cik Cip Puding said...

true kak long

Coachku said...

nk beli beg COACH?

feel free,check out blog sy yea do support me!;D
http://coachku.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...