Aug 10, 2012

Join Bagi & Belah


kartunster

Pernah dengar kartunster? Kalo tak pernah boleh click SINI untuk memantau kegiatan kartunster yang ohsemm .. 

Cip nak try join giveaway yang dikelolakan oleh kartunster nih. Ada bakat ke buat dialog kelakar sampai orang gelak lupa dunia? Susah tak hengat tu. Tapi Cip torai ajolah yoo..


*Yakin je kelakor.Hopefully takde pulak yang terasa dengan dialog tersebut ye. Kalau ada yang terasa saya mohon beribu kemaafan.

6 comments:

Yousof said...

Hihihi.. Ate bior la budak Sen tu berangan kejap kamu ni pun yeop... ;lD

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

hihi..kelako..okey dah tu :)

Cik Cip Puding said...

Hoh hoh hoh

Cik Cip Puding said...

Keh keh keh

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

huahua.. lawak la.. loghat kedah ke

Cik Cip Puding said...

dok eh. hat nih peghok.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...