Aug 30, 2012

Indahnya cinta

Cip duk rasa berbunga-bunga ni. Syiok khoottt.. Ape yang syok? Hehehehe.. Syok perasaan bercintakan? Angau.. Mabuk kepayang...



Cip tumpang gembira untuk kawan kawan Cip yang finally a step closer to marriage. Terima kasih sebab sudi share kisah percintaan anda pada semua. Best tau bila baca. Mungkin kadang depa rasa macam biasa je. Tapi pada kami yang dah kawin ni baca, ia seolah olah memberi imbasan kembali pada kisah cinta kami hat dulu dulu tu. We actually can feel how you feel. So, sambil baca sambil tersengih sengih mcm kerang busuk.

So far Cip suka kisah cinta di blog Love Roland (boleh buat link ke ni). Tak dilupa juga kisah cinta Arianna dan Kevin by bvlgari girl. Suke sangat sampai sanggup baca post dari mula. Macam tag line dia jugak lah.

Cip doakan hubungan kamu berjaya dan direstui keluarga. Have faith.

P palang s: keep on updating!!
posted from Bloggeroid

5 comments:

ZERO VENDETTA said...

cip, kita nak tumpang baca jgklh *suka* next, your turn plk utk disclose ur love story yea :) promise!

Cik Cip Puding said...

Baca sampai habis tau. tapi kene baca daripada mula..

cci said...

cam best plak.. nanti nk baca lah..

Cik Cip Puding said...

Mmg best pun cci..

Bukan Bvlgarigirl said...

http://bvlgarigirl-sebenar.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...