Jan 24, 2011

Cuti yeay!!


Perancangan untuk bercuti di hari raya Cina nanti agak menarik. Yang paling menarik ialah, aku nak bawak adik² aku sekali. Yeahhuuu... Macam lama giler khoot tak pegi jalan² dengan deme. Sian deme.. Hopefully papa bagi la nak bawak dorang.. Huuu

4 comments:

anis said...

wah bestnye... i sekadar ddk di umah jer memandang cik suami x dpt cuti... ermmm plus ader kenduri di umah in laws...

Zero2Hero said...

camping khoootttt....?

Cik Cip Puding said...

anis duk umah je? dah tu your husband kan baru je kerje.. takpe.. nanti kite bawakkan ole².. tehee

Bee, Camping? OKay khott.. Already mention to papa regarding this matter.

anis said...

ermmm dh tu nk wat cm ner kan... as long BP aku lah maintain ok x kisah la duk mane2 pun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...