Jan 31, 2011

Happy Birthday Old Man


27 tahun dah husband aku hari ni.. He's actually going to turn 29 in a month based on hijri calendar. Would really like to take this opportunity to wish him to have a great birthday!! I love you very much! Bak kata Bruno Mars, " I'd catch a grenade for ya.. Throw my head on a blade for ya.. I'd jump in front of a train for ya.. You know I'd do anything for ya."

I've known him for quite so long now and let me tell ya something.. he had turned out to be the person that I am proud to call my husband. Aku pun tak tahu la nak kate perangai tu same ke tak.. Yang kenal kami, ada la kata sama je.. Yang tak kenal, ada yang kata Syam macam gangster. Tu diaa... Dalam hati ada taman la tapi...

Beliau seorang yang sangat suke melawak dan menyakat. Aku adalah antara orang² yang selalu disakat oleh beliau sehinggakan hari tu pegi ofis dia, one of the officemate baru first time aku jumpe tanya "macam mana awak leh tahan dengan Syam ni?"..Balasan balik nih sebabdulu masa sekolah memang tak dinafikan aku suke nyakat budak² kelas aku. Aida, Adirah, Sara, Zura, Ryn, Yaz, Sulhan, Fathi, Zarina, ramai lah lagi.. Bila dah masuk Uniten, bebudak rumah juga classmates jadik mangsa. Mima, Puya, Juliet, Dalena, Linda, Marlia, Anis, Imah, etc. Ada jugak aku yang terkena balik.

The best part about Syam is that he's a very loving guy.. Sometimes tu romantika di amore lebih dari aku sendiri.. Ahaks... Well, he know how to show his love and that's something I learned from him.

Bee,
Sorry for I can't be there on your birthday. I also want to say sorry on behalf of Farreal for he also cannot be with you at this very moment. I know deep down inside you yearn for his return. It's okay. We'll see him soon.

p palang s: I love you bee...

2 comments:

Zero2Hero said...

Ayooo.....u nih kennnn...ske wat i tersipu-sipu kemaluan...

ZERO VENDETTA said...

kih kih kih...
ish oklah tu sbb rasanya bkn senang pn.azrul azneta ni nak beROMANTIKa secara terang-terangan. betul kan kak???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...