Jan 11, 2011

Kami berdua dapat adik.. Yeay!!



Alhamdulillah, Syukur tidak terhinggeee... Aunty selamat sudah melahirkan baby boy. Yana suh papa bagi nama Muhammad Afad Iman. Berkenan sungguh Yana dengan nama tu. Tapi papa masih tak sure lagi. Ada jugak papa mintak suggestion lain sama.

Yang best tu, Farreal pun baru je dua bulan lepas dapat adik. Pastu giliran aku pulak dapat adik. Kami seruupaaaa!!! Teheheeee... Kelakar khoott.. Adik aku, jadik pakcik kepada Farreal yang lebih tua 4 tahun. Best tuuu...

Sepatutnya dah kene operate masa new year eve ritu tapi suddenly Aunty decide untuk deliver secara normal. However, tak dapek khoott sebab sampai semalam (due baby patut keluar) still baby tak nak keluar jugak. So dokter have to operate since due dah over 10 days. Baby dah berada dalam position untuk keluar cuma dia tak masuk saluran yang sebetulnya.

Therefore, Tepat jam 5 ptg aunty masuk pre-op. Tepat jam 6 ptg, di operate then jam 6.36 ptg, baby selamat dikeluarkan dan diazankan. Cuma till now (8.40mlm) Aunty masih belum keluar daripada operation theatre. Hopefully there's no complication.

Dapat adik yeayyy!!!!


3 comments:

Zero2Hero said...

saya terharu daapat menambah adik ipar lagi...

Cik Cip Puding said...

Saya yang hura-hara sket rushing sana sini...

anis said...

tahniah ummu n ues.... ermmmm ues nmpk sungguh debab...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...