Sep 27, 2010

Kuantan


Usshhh.. mendugakan sungguh memaksa diri bangun seawal 1 pagi tuk masak. Dengan kepala yang masih weng lite². Alhamdulillah tido yang sebentar tu membantu aku untuk kembali ke alam yang nyata..

Dah ada darah tinggi barangkali.

Pagi ni mcm nak weng semula rasanya.. Adeh deh deh...

Penat sangat ke pun? Bukan aku yang drive pun dari Kuantan tu.. Enjoy habes dapat menjejakkan kaki ke Kuantan kali ni. Dapat gak jumpe Mima yang tunggu masa je nak bersalin. Tapi memang respect betul kat Mima ni. Tahap kerajinan tak pernah berkurang even tengah mengandung. Sama je dia dari masa belajar dulu.. Doktor pun kata anak dia perempuan.

Hari tu masa tengok gambar dalam fb dia, nampak perut dia besar bona... La hai.. camera trick semata weyh... Mima tetap kecil dan comei mcm dulu kala.. cuma perut tu je la nampak cam orang ngandung. What do you expect kan.. Tapi tak da la sebesar mcm dalam gambar tu.. Muka Mima pun tetap maintain. Tak nampak langsung tembamnya..

Sambil bersembang makan², dia pun lalu aje.. tak mau ngalah.. Baru kami tau yang dia baru je berpindah.. Tak masuk lagi dia dah warning "aku baru pindah. Umah aku bersepah. Jgn terkejut." Hahahaa.. Kitaorang tak kisah de Mima..

Biasa la dah nama pun baru pindah.

Tapi best jugak kalau si Puya ada sekali.. Mesti happy baby dalam perut Mima tu. Aunty Puya.. oohhh Aunty Puya.. Next time kita pi sesama ek..

2 comments:

anis said...

thanks teman sy pegi ktn.... best sgt2 ader pillow talk n morning talk... lame dh x wat gitu...

Cik Cip Puding said...

Yes.. memang terbaek dari ladang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...