Sep 2, 2010

Nak tido..


Mengantuk, mmg mengantuk sangat. Badan pun sakit² berkongsi tido dengan Yana kat kerusi malas hospital malam tadi.. End up aku, Yana & Ekyn teman Aqeel kat hospital. Dengan berbaju kurung baru balik ofis tu jugak lah aku lepak teman Ekyn.

Aku dengan Yana balik ke rumah papa jam 4 pagi tadi sambil doa jangan la ada apa² kacau kitaorang tengah jalan nanti. Kami dah la berdua je. Perempuan pulak tu. Alhamdulillah sesampai je terus baring atas katil.. Lega ya amatss nih..

Kejap je baring lelap mata pun. pukul 5 bangun nak bersahur terusan aje mandi dan bersiap nak pegi ofis. Hari ni aku rasa mmg selekeh tak hingat pergi ofis dengan pakai suar jeans, t-shirt putih, tudung hitam & jaket 'lusuh' ala² vintage gitu. Pkai pulak selipar Ipanema tu jek.. Mana tak nya. Seminggu lebih tak balik rumah. Baju apa pun semua tak ambik. Berbekal baju yang dibawa dengan baju yang ditinggalkan kat rumah papa. Payah betul.

Bukan apa, sekali kalau dah pegi umah papa, malas aku nak berulang alik lagi dah. Kalau tak pi umah papa nanti papa duk call² tanya berbuka mana, sahur mana.. So alang² terusan je duk umah dia. Senang Ada depan mata dia tak tertanya². Lagipun dalam keadaan Aqeel admitted ni, kene la bergilir pi jaga dia..

Semalam singgah coffee shop kat lobby hospital tu, budak lelaki yang sama aku pernah jumpe masa arwah ibu buat dialysis dulu.. Aunty admitted operate keluarkan Aqilah dulu pun jumpe dia sampai dia kenal la kami ni adik-beradik.

"Lama dah kak tak nampak? Sekali jumpe, dah berisi dah.."

Aku senyum je.. Senyum dalam ati panas wor..

"Sapa yang admitted?"

"Adik"

Aku senyum lagi.. Dapat air yang aku order, terus aku blah..

Tak agak² la budak nih.. Yes aku mmg dah berisi.. Bahagia la katakan..

Hari ni banyak bende nak kene settle nih.. Makan duit lagi.. aiyoo.. tension sungguh.. Sebelum pape.. jum lelap mata sat..

Wah!! body dia sangat menawan..

3 comments:

purapurataktahu said...

kurang pahala pose i tau. :P

Dayah said...

Salam Azrul,

Amboi sekali scroll down! Makaihh seksanya.. jangan pakai bagitu di khalayak ramai sudah.. ekekeke

Cik Cip Puding said...

Dayah kalau awak yang pakai gitu.. azrul no komen..

Kak Mah... I taw you suker.. ekekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...